25.12.2012

Meidän joulu 2012!

Heippa! Ajattelin kerranki kertoa oikeeeen pitkäveteisesti jostain ja tälläkertaa aiheena on ylläripylläri Joulu! Tänävuonna vietettiin Joulu poikkeuksellisesti kotona, vaikka ollaan varmaan viimeset 8vuotta oltu joka joulu Kannuksessa mummulassa ja serkuilla. Toisaalta kaipaan hyvin paljon näitä sukuperinne jouluja mutta olihan tää ihan kiva kokemus viettää joulua kerranki ihan vaan perheen kesken ja laittaa sitä joulua täälä!

Photobucket
Aloteltiin jo joulufiiliksen kasvattamista tossa lauantain puolella, voi herrajestas sitä naurun määrää kun yritettiin vääntää Teemun kanssa pipareita ja tommosia epämääräsiä taikina möhkäleitä, jos niitä nyt voi edes joulutortuiksi sitten kutsua. Ensimmäiset joululaulut raiku meidän keittiössä ja kaks kokkikolmosta paukuttaa puolijäässä olevaa taikinaa! ja loppujenlopuks meidän pipareissa oli puun palasia ku Teemu oli hakannu kaulimella sitä jäästä taikina.. ps. tuo yläreunassa oleva ruskea möhkäle yrittää esittää karjalanpiirakkaa omena-kaneli hillolla by tepatsu!
Photobucket
Eilen sitten koristeltiin kuusi, se sai tänävuonna päällensä hyvinpaljo kultaa ja pari lasipalloa, enkeleitä ja olkikoristeita. Mun mielestä siitä tuli tosi hieno! Teemu olis väistämättä halunnu pamauttaa kuusen oksille vielä sinisiä palloja mutta loppujen lopuks se ite sano " hyi hitto mikä nyci kuusi tuo nyt on " ja pääty ottamaan ne pois sieltä !
Photobucket
Eilen illalla ennen nukkumaan menoa tarinoin Teemulle meidän talossa käyvästä Utte-Tontusta, joka on lähes jokavuosi tuonu aamulla yhden lahjan kuusen alle. Toki se edellytti omenaa ja pipareita evääksi. Ja kuinka ollakkaan, aamulla oli molemmille yhdet pienet lahjat Utte sinne kuusenalle laittanu :p Ja tuossa alhaalla Utte-Tontun kätyri vahtii tarkasti, ansaitseeko tämäntalon lapset lahjoja!
Photobucket

Photobucket
Aatto aamu alkoi sitten varsin "iloisissa" merkeissä. Hermostuin ihan totaalisesti ku aloin kattoa Joulupukin kuumaalinjaa ja oli iha väärä pukki, joten se kattominen jäi sitte siihen. No onneks päivän pelasti kaikki muut ihanat joululeffat ja ohjelmat mitä tv:stä tuli lähes nonstoppina. Mun joulupuuron keittäminenki onnistui varsinhyvin, oon ylpeä ja hyvää siitä tuli aivan!
Photobucket
Photobucket
Aamu menikin siinä pelkästään herkutellessa, jännittäessä ja katsoessa legendaarinen Lumiukko!
Mehiläisen elokuva ja Mammuttijoulu sai meidän perheessä hyvin paljo huomiota ja niitä sitte tapitettiin tuo aamupäivä. Teemulla rupes jo 12 aikaa menemään hermo ku ei saa avata lahjoja ja kun ne piti saada väistämättä raahata lahjapiilosta sinne kuusenalle nii voi herrajestas sitä kiusauksen määrää ku olis kokoajan tehny mieli avata niitä !
Photobucket
Photobucket
Iltapäivällä lähettiin pienelle happihyppelylle ja käytiin tossa hautausmaalla muistamassa Maisaa ja sukulaisia!♥ Sielä oli tooosi paljo ihania kynttilöitä, joita jäin välillä aivan vaa tuijottelemaan.
Photobucket
Kun vihdoin päästiin sieltä pakkasukonkynsistä sisälle lämmitettiin Teemun kanssa Glögiä ja mehua. Sekä nautiskeltiin meidän lauantain leipomissaldosta! Ne vähäniinku kyllä loppu kesken.
Lämmittelyn jälkeen mentiin käymään joulusaunassa jossa laulettiin tepsun kans joululauluja iloisin mielin ja vähä masentuneinki.. ku joulupuu oli varastettu..
Photobucket
Saunailun jälkeen rupes olemaan jo niin nälkä että istuttiin vaa Teemun kanssa pöydässä ja kuolattiin siihen asti että sai ottaa niiitä ruokia siitä. Ite oon tosin vähä nirso noiden joululaatikoiden kanssa. Mutta tälläkertaa ihan hyvin meni alas porkkanalaatikko ku lisukkeena oli kaikenmaaaaaaailman sörsseleitä ja salaatteja ! paitsi joulun katastrofi oli se että meijän sodastreamista loppu hapot, just ennen jouluruokaa joten oli todella hapotonta cocacolaa meillä sitte..
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kun vihdoin koitti lahjojen aika olin aika järkyttyny siitä että mä sain eniten lahjoja. Teemun kanssa kilpailtiin siitä että kumpi aukasee ensimmäisenä ekan lahjan ja Teemu voitti, hitsi.. Loppuilta sujuikin sitte Zumbatessa ja naureksellen kun katottiin koko perheen voimin Kauhea Kankkunen 2 ja Herra Popper ja Pingviinit !!
Mun lahjojen sisältö näytti loppujen lopuksi sitten tälläseltä:
Photobucket
    1. H&M:n ihana valkonen neule, iskältä !  JA 2. ihanat jokavuotiset rakkausvillasukat ja lapaset Tummulta
Photobucket
3.ylläripylläri MUUMI-heijastin JA 4. Xboxin zumba jutska, molemmat oli iskältä! 5. Vihreitä kunkkukarkkeja Juuson porukoilta !
Photobucket
6. yks iso ihana Pikkymyy-pyyhe, juuson porukoilta ! JA 7. 3kpl muuuuuuumi käsipyyhkeitä Äitiltä!
Photobucket
8. Harmaa mariskooli, kummeilta ! JA 9. kuus kaupunki kuppia Utte-tontulta !!!! Nää kupit oli tosiaan mulle ja Juusolle yhteisenä lahjana :)
Photobucket
Purskahdin nauruun tätä kuvaa ottaessa !ja totesin että eihän multa puutu enää kun about 4 kuppia tästä nykysestä sarjasta, mutta tosiaan:  10.Tuu-tikki, Juusolta! 11.Muumipeikko, äitiltä! 12. Mörkö, Janinalta! 13. Kausikuppi, iskältä! 14.Hosuli, Ellulta ja 15.Sosulit tummulta !

ps. Näiden ihanien lahjojen lisäksi sain parikymppiä rahaa thaikkuun, rinkan enssyksyn luokkaretkee varten, Katan antama nallesuojelusenkeli unohtu kuvata kans! :(. Mutta mun mielestä mieluisin joululahja äitiltä oli uus kamera, josta kuullaan lisää kun se saapuu paikanpäälle! :)

pps: tosiaan asunahan mulla oli tänään Onlyn silkki toppi ja ihan leggarit + tonttulakki. Kuvissa iha natural tyttöne ku hiuksia oo mitenkää laitettu eikä meikkiäkää yhtää!

ppps: yritän saada huomiseksi sitä Heidi♥Juuso postausta !!!!!

HYVÄÄ JOULUNAIKAA KAIKILLE ! ♥

Ei kommentteja: